Een wandeling in het bos; een meditatie met je zintuigen – zaterdag 24 augustus 13-16 uur

Verbonden zijn met de natuur om je heen

Een meditatie met je zintuigen

Om in verbinding te zijn of te communiceren met de natuur om je heen, planten, bomen, bloemen, de dierenwereld, gaan we extra aandacht geven aan onze zintuigen.  De eerste stap hiervoor is om innerlijk stil te zijn en het contact met de aarde te voelen. Van daaruit gaan we meditatief een voor een onze zintuigen aanspreken: horen, proeven, voelen, ruiken en zien. Onze zintuigen te openen voor onze omgeving en wat onze omgeving ons wil vertellen.

Wat onze omgeving ons wil vertellen kan op verschillende manieren tot ons komen. De ene persoon communiceert door middel van clairvoyance/helder zien, de ander door clairaudience/helder horen, weer een ander door clairsentience/helder voelen, of clairsalience/helder ruiken, of clairgustance/helder proeven, of claircognizance/helder weten.

Deze meditatieve wandeling kan je inzicht geven op welke manier jij de communicatie ontvangt: in beelden, of in geluid, of in voelen enz………………

De wandeling zal daarom in een rustig tempo gaan, langzamer dan onze normale snelheid. Met tijd voor momenten van contact en verbinding.

Natuurlijk geven we het bos iets terug voor ons verblijf en ervaringen, die we er mochten beleven.

Zaterdag 24 augustus van 13.00 – 16.00 uur.
Ontvangst 13.00 uur te Welhoven met koffie en thee
Start wandeling 13.30 uur
Kosten: 20 euro

Voor info en opgave Mathilde Klerks 06-12528357, info@welhoven.nl Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385 GJ Vledderveen

Georganiseerd door Welhoven.