Volle maan vrouwencirkel – maandagavond 17 juni

Je bent van harte welkom!

Vrouwenrij

In de vrouwencirkel komen we samen om de verbindingen met onszelf, met elkaar, met Moeder Aarde, met het grote geheel te voelen en om te ontdekken wat ons voedt.

We zingen, dansen, visualiseren en trommelen, we stoken het vuur zowel binnen als buiten, we mediteren, we vertellen elkaar wat in ons leeft, we geven vertrouwen en ontvangen vertrouwen, we leggen de kaarten en kijken naar de sterren, planeten, zon en maan, we vergaren wijsheid en diepe inzichten.

We geven zo expressie aan onze dankbaarheid voor de overvloed waarvan we mogen genieten. We uiten onze waardering voor de veelheid aan mogelijkheden en brengen onze eigen creativiteit en rijkdom tot leven. Dit alles doen we op een zachte en open manier, om zo de weg te openen naar onze innerlijke wereld van gevoelens en onze vermogens om lief te hebben en om liefde te ontvangen.

Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om onze vrouwelijke waardigheid en onze kwaliteiten te voeden en gestalte te geven. Om zo de innerlijke vlam brandend te houden!

Data in 2019: vrijdag 18 januari, woensdag 20 februari, woensdag 20 maart, donderdag 18 april, vrijdag 17 mei, maandag 17 juni

Tijd: Vanaf 19.15 uur staat de thee klaar. Cirkel van 19.30 uur tot 21.30 uur

Kosten: 10 euro per avond

Voor meer informatie of aanmelden:

welkom@vrouwenklank.nl | www.vrouwenklank.nl

Anna de Jong – 06-18664382 | Annedoor Koelman – 06-51381502