Zin in zingen – zaterdagmiddag 29 juni

liederen van wijsheid en verlangen

Zingen in een informele en warme sfeer. Je bent van harte welkom!

Zin in zingen

Liederen rond een spiritueel thema 

Voor elke middag “Zin in Zingen” worden de liederen die we zingen rond een spiritueel thema gekozen. Zoals bijvoorbeeld liederen van afscheid, liederen over de zomer, liederen van hoop, liederen over sterren en planeten, liederen met als thema licht en kleuren, of we zingen van engelen en vogels…of zoals de komende vier keer …………….

liederen rond de vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Elke middag is een gezamenlijke proeverij rond een van deze elementen.

Nadat we een lied gezongen hebben luisteren en voelen we wat het lied teweeg brengt. Is dat levenslust, is dat hoop of misschien een diepe stilte, of vraagt het om een bepaalde manier van bewegen? Het samen zingen is een mooie manier om een schat aan prachtige liederen uit alle windstreken te leren en tevens om inspirerende mensen te ontmoeten!

We drinken vooraf samen een kop thee en maken verbinding met de energie en inspiratie van het moment. En dan gaan we zingen; eenstemmig, meerstemmig, soms improviseren we er op los, of we zingen een kanon…

Er wordt voor het zingen geen speciaal niveau vereist, iedereen die van zingen houdt is van harte welkom.

Data voor 2019

Zaterdagmiddag 13 april, 18 mei & 29 juni

Tijd: inloop vanaf 14.15 uur. We zingen van 14.30 uur tot 16.00 uur Kosten € 10,- per keer

*Laat je het even weten als je komt?

Anna de Jong | 06-18664382 of welkom@vrouwenklank.nl www.vrouwenklank.nl