Activiteiten

Samen aan de slag dag – elke dinsdag 10-15 uur

Elke dinsdag komen we samen om aandacht te geven aan de ecologie van Welhoven. Het is een open zoektocht om het huis en de tuinen aantrekkelijk te maken voor zowel de geziene als de ongeziene werelden.

Je bent van harte welkom om dan een bezoekje te brengen aan Welhoven. Een kopje koffie mee te drinken, een gesprek aan te gaan of mee te helpen of rond te wandelen in de prachtige tuinen of een klusje op te pakken.

Bel voor je komt even naar Mathilde op 06 – 125 28 357

De Rite van de Baarmoeder – zaterdag 5 september

Heling voor onze vrouwelijkheid in
ritueel, zang, dans en samenzijn.

“De baarmoeder is geen plek om angst
en pijn te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van nieuw
leven.”

Voor elke vrouw die wil komen: jong, oud, of er tussenin, of je nog een fysieke baarmoeder hebt, of dat deze verwijderd is.

Praktisch

De Rite van de Baarmoeder vindt plaats op Welhoven. Om 10.30 uur openen we de deuren en staan thee, koffie en iets lekkers klaar. We beginnen om 11.00 uur met het programma en sluiten de dag af rond 17.00 uur. We vragen je gebruik te maken van de inlooptijd, zodat we om 11.00 uur daadwerkelijk kunnen beginnen.

**Wacht voor deze dag niet te lang met aanmelden, omdat we
in een kleine groep samenkomen.

De bijdrage voor de dag is 50 euro, inclusief een heerlijke vega lunch van lokale seizoensproducten.

Aanmelden en meer informatie:  welkom@vrouwenklank.nl | www.vrouwenklank.nl  Anna de Jong – 06-18664382 | Annedoor Koelman – 06-51381502  Bel of mail gerust als je behoefte aan meer info vooraf hebt.

Ruimte voor …

info@welhoven.nl
Werkhorstlaan 2, 8385 GJ Vledderveen