Activiteiten

Samenhang-dag – elke dinsdag 10-15 uur

Elke dinsdag komen we samen om aandacht te geven aan de ecologie van Welhoven. Het is een open zoektocht om het huis en de tuinen aantrekkelijk te maken voor zowel de geziene als de ongeziene werelden in samen-hang.

Je bent van harte welkom om dan een bezoekje te brengen aan Welhoven. Een kopje koffie mee te drinken, een gesprek aan te gaan of mee te helpen of rond te wandelen in de prachtige tuinen of een klusje op te pakken.

Bel voor je komt even naar Mathilde op 06 – 125 28 357

Storygenics Pleisterplaats voor de Ziel van de Verhalenwever – zondag 30 oktober

Zelfs het grootste avontuur…
De meeste reizigers voelen van tijd tot tijd het verlangen naar een plek om op verhaal te komen. Een soort pleisterplaats waar het beste van de-mens-onderweg gesterkt wordt. Door iets te drinken, door wat te eten, maar vooral door uit te wisselen over ervaringen, vragen en avonturen die het reizen in deze tijd met zich meebrengen.

Voor de prachtige flyer, klik hier

Begint met de eerste zin…
StoryGenics Welhoven is een plek waar het beste van reizigers-in-deze-tijd wordt aangemoedigd. Het is een open story-circle waar mensen met een passie voor menselijke groei éénmaal per maand ontmoeten, om speelruimte, (zelf)humor en verhaalkracht te ontwikkelen. Door het weven van verhalen kunnen schijnbaar kleine momenten glans, (nieuwe) betekenis en samenhang krijgen, en kunnen lastige, uitdagende situaties transformeren tot menselijke spiegels die aanzetten tot verbinding, vertrouwen en moed.

Die verlangen jou als mens influistert…
De Story-circle in Welhoven biedt een veilige, dynamische ruimte waarbinnen de kunst en het stille verlangen om het verhaal-van-de-mens vooruit te helpen tot leven wordt gebracht. Het aantrekken van inspiratie en warmte nodigt elke deelnemer uit naar de stille, mysterieuze plekken in het bos van de innerlijke mens, waar kleine, onvermoede, nieuwe inzichten wachten om opgenomen en aanschouwd te worden in het kleurrijke weefgetouw van de Verhalenwever…

Voor meer informatie mike.woudstra@gmail.com

Ruimte voor …