Koffieconcert Ariadne Philine – zondag 29 januari start 11 uur

Fijngevoelig, direct en eerlijk; met haar filmische pianocomposities neemt ze je mee haar binnenwereld in. En daar zingt het van verlangen. Soms klein en teder, soms uitbundig. Vaak romantisch, maar nooit sentimenteel. ‘Muziek moet altijd ergens een beetje pijn doen’ volgens Ariadne Philine. 

Beïnvloed door verschillende muziekstijlen blijft Ariadne Philine vooral zichzelf; haar minimal music is net niet de minimal music zoals je die gewend bent, haar neoclassicisme is fris en persoonlijk. Haar achtergrond als klassiek pianiste hoor je terug in haar lyrische toucher en kleurrijke harmonieën, geheel verweven in een eigentijdse klankwereld.

Tijdens dit concert speelt Ariadne een combinatie van verschillende programma’s. De romantische stukken van haar eerste album GLOEI (met titels als “Liefdesverklaring 2”, “Sta op en gloei”), de korte veelzijdige sfeerimpressies van “The Colour of Days”, en de beeldende, op Janacek’s pianomuziek gebaseerde jeugdherinneringen van “Over Maanverlichte Straatstenen”. Zij zal tevens het een en ander vertellen over het ontstaan en de betekenis van deze stukken, en er is ruimte om vragen te stellen.

In de pauze en na afloop zijn cd’s en bladmuziek te koop

Zaal open 10.30.
Koffie en thee met taart 10.30
Start concert 11.00 uur tot ca. 13.00 uur.

Entree: 12,50

Opgave noodzakelijk (beperkt aantal plaatsen) via info@welhoven.nl of bel 06-55800586 (Heleen)

Nog meer leuke info.
Ariadne is op Petje Af
Ariadne is op spotify
Hier is de site van Ariadne

Ariadne Philine Verstegen

Pianist – Componist – Pianodocent

www.ariadneverstegen.nl
www.ariadnephiline.nl