Maandelijkse storycircle – Op zoek naar Creatieve Expressie vanuit Innerlijke Groei? – zondag 20 december

Deelnemen aan een Storycircle?

Sinds september 2019 is er in Welhoven te Vledderveen (DR) een Storycircle actief van StoryGenics. Deze Storycircle ontmoet 1 keer per maand op zondag, van 11 tot 17 uur.

Vanuit de intentie om de oude, actuele en futuristische kunst van Storytelling tot leven te brengen, komen vertellers bijeen om hun eigen vertellerskunsten te ontwikkelen en te verfijnen.

Tussen de ontmoetingen door is er de mogelijkheid om aan creatieve (schrijf)opdrachten deel te nemen, deze worden via een messenger app aangeboden.

Vanaf zondag 20 september 2020 gaat de Storycircle verder. Er is een vaste kern gebouwd van vertellers en het is mogelijk om je daarbij aan te sluiten. Hoe? Door je voor één of meer sessies in te schrijven, zie onderaan voor de details.

Het thema waar we vanaf september mee gaan werken is ‘Storylistening’. Dit betekent dat we met Storytellingvaardigheden aan de slag gaan, vanuit het aspect van luisteren. De ontmoetingen worden gefaciliteerd door 3 storytellers uit het Groene Hart, Anneke van der Werf, Hubert Beekhuizen en Mike Woudstra. Zij maken alle drie deel uit van het internationale vertellersnetwerk De Ring van Turquoise.

Wat is Storylistening?

Storylistening is als het zonlicht dat een verhaal tot bloei brengt wanneer het wordt verteld. Het is een zoektocht naar innerlijke stilte in een wereld vol geluid en lawaai. Storylistening is het stille potentieel van de luisterrijke storyteller, om een alchemie te ontwikkelen die oren in ogen veranderen…

Wat is StoryGenics?

StoryGenics is een luisterrijke expeditie naar de schatkamers van de menselijke ervaring. De vertellers van StoryGenics zijn op zoek naar de vormende krachten in verhalen die ons helpen een toekomst te herinneren waarin ieder mens zichzelf kan zijn, maar dan beter. Om vanuit die staat een speels, creatief (zelf)vertrouwen aan te wakkeren dat in allerlei (on)mogelijke situaties nieuwe verhalen weet te vinden, te schrijven en tot leven te brengen. Nieuwe verhalen die kunnen helpen om verandering van binnen uit mogelijk te maken.

StoryGenics & the Art of Storylistening

5 ontmoetingen met jezelf in een luisterrijke toekomst. Voor mensen die de essentiële kunst van storylistening en -telling (verder) willen ontwikkelen en toepassen in hun leven, werk en ontwikkeling. Locatie: In Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8386 GJ Vledderveen (DR)

Data: Vijf ontmoetingen van 11 – 17 uur op de volgende dagen:

Zondagen
20 september, 18 oktober, 22 november, 20 december en 17 januari

Geïnteresseerd?

Aanmelden: mike.woudstra@gmail.com

De investering voor 1 kennismakings-bijeenkomst is € 35,- dat is inclusief koffie en thee. Lunch graag zelf meebrengen. Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor kennismaking en koffie of thee.