Tarieven

Tarieven 2021 (m.u.v. specifieke groepen met andere regelingen):

Groepsaccommodatie
Huren van de hele faciliteit als groep: € 95,- per dag. Dit is wanneer het hele gebouw wordt gebruikt, en er geen andere activiteiten in plaats vinden. In combinatie met overnachten zijn de eind- schoonmaakkosten van de faciliteit € 30,-. Wanneer een groep ook gebruik maakt van De Witte Den kan dit voor dezelfde dagprijs, maar rekenen we wel € 25,- schoonmaakkosten extra.

Bovengenoemde dagprijs omvat niet de hieronder genoemde kosten:

Overnachtingen
Overnachtingen: per persoon per nacht: € 23,- (incl. toeristenbelasting van € 1,35). Overnachtingen van kinderen tot 4 jaar is gratis, overnachtingen kinderen tot 12 jaar halve prijs. Linnenpakket huren: € 5,- (dit omvat onderlaken, dekbedhoes, kussensloop en handdoeken) of zelf meebrengen.

Koffie/thee/plus
Dagprijs koffie/thee met iets erbij: € 5,-

Maaltijden

Voor groepen is het soms mogelijk om maaltijden van Welhoven te gebruiken. Deze worden verzorgd door vrijwilligers van het team van Welhoven, indien beschikbaar. De prijzen zijn:
Ontbijt   € 7,50  Lunch  € 12,50   Avondmaaltijd  € 15,00

Er kan ook gezocht worden naar een mogelijkheid om catering in te huren. Prijzen zijn dan afhankelijk van het aanbod.

Zelfverzorgend is altijd mogelijk. De keuken is goed ingericht en hierop ingesteld.

De Witte Den apart huren
Huren van De Witte Den: € 60,- per dag inclusief overnachting van max. 2 personen en exclusief de toeristenbelasting.  Vanaf  3 personen gelden de overnachtingsprijzen. Wanneer De Witte Den gebruikt wordt voor werk of workshop doeleinden is de dagprijs exclusief overnachting.  In combinatie met overnachten zijn de eenmalige schoonmaakkosten van   De Witte Den   € 30,-.

Ruimte voor …