Vrienden van de WBS

NB… De Vrienden van de WBS is momenteel even op pauze, omdat het lastig is in deze tijd om elkaar live te ontmoeten.

Heb je belangstelling voor Healing en Well Being?
Wil je er meer mee doen?
Werk je er misschien al mee?
Wil je mensen ontmoeten die net als jij hier iets mee willen?
Je bent van harte welkom!

Wie zijn de Vrienden van de Well Being Sciences (WBS)?
De Vrienden van de WBS is een open groep enthousiaste mensen die zich verdiepen in wellbeing (wel-zijn) en healing. Ze zijn deel van een groter internationaal netwerk, de Well Being Sciences e.V.(wbso.org), een van de organisaties waarmee Welhoven nauw samenwerkt.

Welkom op de vriendendagen
Er zijn ca 6 Vriendendagen verspreid over het jaar. Deze worden georganiseerd in samenwerking met Welhoven.

In 2020: zondag 12 januari is de eerste. Het programma wordt meestal een paar dagen van tevoren bekend en staat dan bij de activiteiten.

De thema’s die we verkennen hebben te maken met wellbeing en healing, zowel in ons eigen leven als in een ruimere context (in situaties, de mensheid, de aarde, het universum..). Onze werkwijze is gevarieerd: praktische healing oefeningen, stem, beweging en dans, tekenen, open forum gesprekken, onderzoek in kleinere groepjes, energetisch schoonmaken van de aura, het bouwen van een specifieke atmosfeer, werken met kleurenfrequenties, meditatie en verdieping enz. Hierbij kan ieder op zijn/haar eigen wijze bijdragen aan het geheel. Zie bij Activiteiten.

De opzet van een vriendendag
Je krijgt manieren aangereikt waarmee je aan de slag kunt om je staat van wellbeing te bevorderen. Bijvoorbeeld om beter intact te blijven, balansen te herstellen en je energie op te laden. Of om te integreren in het werk dat je misschien al voor anderen doet. De dag start meestal met wat ons op dat moment beweegt en bezig houdt. We werken met een schat aan materiaal vanuit het Well Being Sciences werk! Altijd in het licht van wat er nu nieuw mogelijk is en in een sfeer van warmte en menselijkheid.

Kosten: Lidmaatschap van de Vrienden van de WBS kost € 100,- per jaar. Voor gebruik van de ruimte op Welhoven, koffie, thee en soep bij de lunch is er een dagprijs van € 10,-. De dagen zijn ook los te volgen, en gasten zijn van harte welkom. Voor gasten zijn de kosten € 15,- naast de dagprijs (dus € 25,- totaal).
Locatie: alle dagen vinden plaats op Welhoven, ankerplaats voor wellbeing en de toekomst.
Opgave en info: info@welhoven.nl of 0561-476997 (Heleen Francke)

Ruimte voor …