Weekeinde 30 en 31 Oktober – vrouw zijn (training/retraite)

Wat betekent vrouw-zijn voor jou? Wij (Anja en Bertha) dachten vroeger dat vrouw zijn alleen het uiterlijk betrof. Mannen waren duidelijker, makkelijker te begrijpen en daadkrachtiger. Vrouwen bij elkaar wij vonden het ingewikkeld. Tot we voorbij die buitenkant gingen kijken en ontdekten hoeveel wijsheid, kwetsbaarheid en gevoeligheid wij hebben en hoeveel kracht daarin schuilt.

Denk je nu, ‘wat zweverig, niks voor mij’ of ‘wat spannend, dat heb ik nog nooit uitgezocht’, buiten je comfortzone is het meeste te beleven, te leren en te ontdekken Onderzoek je overtuigingen, ontdek en ervaar wat vrouw-zijn voor jou betekent.

Twee dagen in een groep met vrouwen, tijd voor jezelf, tijd om op te laden, tijd om nieuwe inzichten op te doen, tijd om te ontdekken wat vrouw-zijn nu echt voor jou betekent, tijd om te vertragen, te verzachten, te verbinden, te genieten van de wijsheid die wij vrouwen in ons hebben, te lachen, te dansen, te eten, etc.

Om te ervaren dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn, om te ontdekken dat we tegen dezelfde problemen aanlopen, dat we op elkaar kunnen leunen, dat we elkaar kunnen vertrouwen, dat we van elkaar kunnen leren, dat we elkaar kunnen inspireren, dat we elkaars spiegel kunnen zijn in onze licht- en schaduw kanten.

Deze twee dagen zijn voor vrouwen die een stap willen maken in hun eigen ontwikkelproces. Of je hier al ervaring in hebt of niet is voor deze dagen onbelangrijk. Voel je welkom, je bent precies goed zoals je bent, met alles er op en er aan.

Praktisch

De training vindt plaats op 30 en 31 oktober op een prachtige plek in Drenthe, Vledderveen. Een ruimte voor ons alleen, een prachtige tuin om in te dwalen en een plek waar we lekker een vuurtje kunnen stoken.

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Deze investering in jezelf bedraagt 250 euro en dient voorafgaand aan de training te worden voldaan. Annuleren kan kosteloos tot drie weken voorafgaand aan de training. Daarna brengen we de verblijfkosten (overnachten, eten en drinken) in rekening. Het is wel mogelijk om zelf voor een vervangster te zorgen.

Over de trainers

Wij, Anja en Bertha, bundelen onze krachten in deze training. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een training en ervaren dat het een verrijking is voor jezelf en je omgeving als je op gepaste tijden ruimte en tijd maakt voor je eigen ontwikkeling. En beiden hebben ondervonden dat vrouw-zijn niet alleen de buitenkant betreft maar ook (vooral) de binnenkant.

Beide vrouwen uit het Noorden, met beide benen op de grond en het hart op de goede plek. Samen hebben ze een schat aan (levens)ervaring en een gereedschapskist vol met prachtige tools.  Met deze twee dagen willen wij vrouwen weer een nieuwe stap in hun persoonlijke ontwikkeling laten zetten en laten ervaren hoe helend het kan zijn om op deze manier met elkaar te verbinden.

Aanmelden kan tot 1 oktober per mail, je ontvangt dan een bevestiging en op een later moment de factuur en verdere informatie.

Heb je nog vragen, stel ze gerust per mail of telefoon:

Anja Woortman: a.f.woortman@gmail.com 06-20 21 78 31

Bertha Middendorp: berthamiddendorp@gmail.com  06-46 05 45 98