Healing

Welhoven faciliteert het werk van de Well Being Sciences organisatie. De Well Being Sciences (WBS) is een internationaal netwerk van mensen met een diepe interesse in healing en wellbeing. Zowel in hun eigen leven als in onderlinge uitwisseling onderzoeken zij nieuwe wegen en ontwikkelen methodologie om de healing die nu nodig en mogelijk is toe te passen.

Healing kun je zien als een voortdurende stroom vanuit de kern van Creatie ten behoeve van alle leven. Het brengt licht, verlichting, remedie, heling, balans, wellbeing en veel meer. Healing stroomt van nature door alles wat is: de flora, fauna, de planeet zelf, de mens, het universum..  De aarde schenkt een overvloed van natuurlijke remedies. Het zelf-helende vermogen van het lichaam is adembenemend! En er is healing van de emoties, mentale healing, spirituele healing… Er bestaan helende essenties en invloeden vanuit diepere gebieden in het universum.

Healing heeft ook een functie in een groter geheel en voor de toekomst. Om jezelf intact en in balans te houden in het licht van nieuwe invloeden. De aard van healing kan daarom anders zijn in verschillende tijdsperioden, verschillende landen en omstandigheden. Het komt in antwoord op wat er nodig is.

Op Welhoven is een WBS praktijk waar je een healing afspraak kunt maken.

Op Welhoven zijn regelmatig WBS dagen voor intern werk.

Ruimte voor …