Healing

Healing en well being workshops

Ben je geïnteresseerd in hoe de energetische systemen in het menselijk ontwerp werken? Om (dieper) kennis te maken met verschillende lagen daarvan?

Zou je graag met een aantal anderen samen willen oefenen in het schoonmaken van het elektromagnetische energieveld (de aura), zowel bij jezelf als bij een ander?

Ben je nieuwsgierig wat kleur (frequentie) doet in je systemen, en hoe je fysieke en energetische levens elkaar beïnvloeden?

Zou je je weerstand willen versterken, blokkades willen laten oplossen, en energie laten stromen,  laten gaan wat oud is – open zijn voor het nieuwe?

Je kunt je opgeven voor een workshop die ik vorm geef aan de hand van je interesse/vraag; ik wacht tot er een klein groepje is (minimaal 4), zodat het fijn samenwerken is.

De workshops zijn wat het woord zegt: we werken samen, in het nu, met een schat aan ervaring opgedaan in jaren werken met healing en well being, maar altijd open voor wat zich nu laat zien, want healing en well being zijn LEVEND,  en in elke tijd weer anders.

Stuur een email naar info@welhoven.nl met onderwerp: healing,  en wat jouw interesse of vraag is, en ik houd je op de hoogte! Ernaar uitkijkend om je te ontmoeten,

Heleen Francke, tel 06-55800586

Ruimte voor …