Kamers huren

Kamers apart huren
Kamers huren is mogelijk wanneer de accommodatie niet in gebruik is door groepen. Er zijn 4 kamers voor 2 personen in het grote huis. Het aparte huisje, De Witte Den, kan als eenheid worden gehuurd. Er is een slaapkamer voor 2 personen en een huiskamer, die ook uitstekend als werkruimte gebruikt kan worden.

Hoe
Voor het huren van kamers,  Welhoven als geheel of alleen De Witte Den, individueel of met een groep: neem contact op via de email info@welhoven.nl of bel 06-55800586 (Heleen) voor de mogelijkheden.

Rust en stilte
De intentie van Welhoven is om een plek van rust en ruimte te bieden, die valt onder de maatschappelijke bestemming. Dit betekent dat we geen recreatief object willen zijn, en dus bijvoorbeeld geen kamers beschikbaar stellen voor een familievakantie of feesten en partijen, maar wel voor een retraite, een rustperiode, stiltetijd, bezinning, meditatie, onderzoek, groepswerk dat onder de doelstelling valt, etc.  Het huis houdt echter ook van humor en van muziek en allerlei andere expressies! Meedoen met wat er zich maar aandient is altijd mogelijk en fijn. Welhoven is een reis, is altijd in beweging! Er zijn allerlei manieren om je daarmee te verbinden tijdens je verblijf of eventueel langer.

Ruimte voor …