Visie

Een plek van …
Wij hopen dat Welhoven een warm welkom mag bieden aan vele mensen. Dat het een plek mag zijn van inspiratie, menselijkheid, samenwerking en samenzijn. Maar ook van stilte, inkeer, meditatie, tot jezelf komen, krachten opdoen.

Groeien
De gezamenlijke reis met ieder, die zich hier thuisvoelt of deelneemt aan wat er gaande is,  maakt Welhoven tot een steeds mooiere, fijnere plek. De atmosfeer zal groeien door wat Welhoven  aantrekt. De tuinen zullen langzaam maar zeker een metamorfose doormaken, het water element krijgt gestalte in een vijver, een nieuwe moestuin zal ons kunnen voorzien van goed voedsel, er is al een nieuw huis bijgekomen, de ruimtes zullen kleur krijgen… en nog veel meer wat we nog niet weten! Er is ruimte om mee te doen…

Mogelijkheden
Je bent welkom als je je een tijdje wilt terugtrekken, als je wilt bijkomen en aansterken,  alleen of met een partner. Jullie zijn welkom om hier in rust en stilte als  groep te werken, een retraîte te houden, onderzoek te doen, muziek te maken. Je kunt Welhoven ook huren voor het geven van workshops, voor een dag, een weekend, een week.

Neem contact op via de mail info@welhoven.nl

Graag tot ziens!

Ruimte voor …